Stílusos ékszerek minden napra

Németh Orsi és Tárnok Orsi családi műhelyéből

Kedvenceink

Bármikor jó választás

Kik vagyunk mi?

Németh Orsi: Mostmár több mint 30 éve készítek saját tervezésű kézműves ékszereket. Az angyagok és a különféle kézműves ágazatok, egyedi megoldások iránti vonzalmam már kora gyermekkorom óta csillapíthatatlan. Azóta is játszom az újabb és újabb formákkal, anyagokkal. Ennek a szerelemnek számtalan gyümölcse termett, melyeket több csoportos és önálló kiállításon is bemutathattam.Legnagyobb boldogságomra mostmár lányom is velem tart ezen az örömteli felfedezőúton.

Tárnok Orsi: Édesanyám nyomdokain haladva, de önálló ötletektől vezérelve 14 éves korom óta készítek ékszereket. Kiskorom óta figyeltem anya munkáit és mellette felnőve elsajátíthattam az ékszerkészítés alapjait. Pályaválasztásom során hamar kiderült, hogy ez az én utam is, így Ötvös-aranyműves képzésre jelentkeztem, melyet 2013-ban sikeresen el is végeztem. Azóta is együtt tervezünk és alkotunk. Az elmúlt évek bebizonyították, hogy nagyon jól kiegészítjük egymást.

Közös munka: Lassan 10 éve együtt álmodunk meg és készítünk ezüstözött ékszereket. Minden folyamaton közösen dolgozunk, a tervezéstől a kivitelezésig. A közös gondolkodás inspiráló hatással van a munkánkra, nagy előnye, hogy folyamatos megújulást tesz lehetővé a markánsan „orsiékszeres” stíluson belül.

banner

Magyar kézműves termékek

egy közel 30 éve működő családi műhelytől.

Ingyenes szállítás Magyarországon

15.000 Ft feletti vásárlás esetén

Biztonságos fizetés

minden fizetési tranzakció titkosított

Testimonials

Ti mondtátok rólunk

Ne maradj le legfrissebb híreinkről